Elscooter

Bedre Brugte Elscootere

Køb - Salg - Bytte - Udlejning
Top Image
Vi forhandler et bredt udvalg af elscootereDemonstration efter aftale


Med base i Aalborg og høj faglighed.

Din Elscooter har base i Aalborg, men kommer over hele landet. Jeg har gennem de sidste 15 år, beskæftiget mig med salg, service og reparation af elscootere. Derfor kan jeg tilbyde en høj faglighed og kvalitet foruden et godt branchekendskab. Dette sikrer, at det er trygt for dig at handle med Din Elscooter.

Salg fra din-elscooter.dk: Alle køretøjer sælges med garanti. Længden af denne fremgår i salgsannoncen for det enkelte køretøj. Kommisionssalg: Efter aftale fremvises elscooteren i en annonce på din-elscooter.dk i tre måneder. Opnås der ikke salg, pålægges sælger ingen omkostninger.

Salgsbetingelser og kommissionssalg.

Privatsalg: din-elscooter.dk formidler kontakt mellem købere og sælgere af bedre brugte elscootere. Ønsker du at indrykke en salgsannonce på vores hjemmeside, koster dette kr. 300,- inkl. moms for tre måneders fremvisning.

Salg af elscootere, som er formidlet af din-elscooter.dk, sker på sælgers og købers eget ansvar. din-elscooter.dk yder ingen garanti på elscootere, der er solgt direkte fra sælger til køber. din-elscooter.dk formidler alene kontakten mellem disse via vores hjemmeside.


kinsley Iconkinsley Iconkinsley IconOmbytning eller salgHar du et køretøj du skal af med, eller have skiftet ud, kan vi være behjælpelig med formidlingen af dette.Uafhængighed og livskvalitetMed en elscooter får du med ét frihed til at komme omkring. På dine betingelser.FritidsaktiviteterBrug også en elscooter til at komme af sted til fritidsaktiviteter eller til at besøge familie eller venner.Hjemmeside til attraktiv pris Ingen abonnementKreativeDesigna

Vores elscootere kan køre over alt!

Uanset hvilket behov og krav du har til din nye elscooter, så har vi helt sikkert den rigtige til dig. Vi har nemlig et stort udvalg, af både 3 og 4 hjulede elscootere. Det er vigtigt at man vælger et køretøj, som ikke kun dækker ens nuværende behov, men som også sikre at opfylde ens fremtidige behov.

Vi har udvalgt de absolut bedste, mest komfortable og ergonomiske elscootere, så det eneste du skal beslutte, er om du skal have en med 3 eller 4 hjul. Vi tilbyder altid at hjælpe vores kunder med at vælge den helt rigtige elscooter, som dækker deres kørsels behov. Du skal blot tage kontakt til os, så vil vi hjælpe dig med den rette rådgivning.

Skal jeg have en elscooter med 3 eller 4 hjul?

Det er det spørgsmål, som vi får flest af, og det er et spørgsmål om hvilket kørsels behov man har.

Du skal have en 3 hjulet elscooter hvis:
     • Du også skal køre indendørs, hvor der er trænge pladsforhold
     • Du har ikke et stort behov for at køre i kuperet terræn

Du skal have en 4 hjulet elscooter hvis:
     • Du har et stort kørselsbehov
     • Du vil gerne køre i kuperet terræn
     • Du ønsker mere komfort og stabilitet i din kørsel

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagTræffes alle dage også
aften/weekend

FacebookFølg os på Facebook

Din Elscooterv/John Morris Nielsen
LocationHadsundvej 176.
9000 Aalborg
PhoneTelefon:53 20 12 12
Mail

Kvalitetsbatterier til lavpris

Gratis levering og montering (max 50 km)• 32 Amp 2 stks. kr. 2.150,-
• 45 Amp 2 stks. kr. 2.650,-
• 75 Amp 2 stks. kr. 3.150,-

InformationVil du høre mere om en specifik elscooter, om vores sortiment generelt eller om vores andre services, så kontakt os - også aften og weekend


Copyright © 2018. din-elscooter.dk | 9000 Aalborg | Telefon: 53 20 12 12 | CVR-nr. 13 09 18 97