Elscooter

Bedre Brugte Elscootere

Køb - Salg - Bytte - Udlejning
Top Image
Vi forhandler et bredt udvalg af elscootereDemonstration efter aftaleLeje af elscooter gennem din-elscooter.dk


Du har også mulighed for at leje en elscooter gennem din-elscooter.dk, hvis du ikke ønsker at købe en elscooter lige nu. Lejeperioden udgør som minimum tre måneder. Lejen betales månedsvis forud.

Ved lejeperiodens start betales en måneds leje samt depositum svarende til tre måneders leje. Ring og hør nærmere på telefon. Phone+45 5320 1212

Lejepris fra kr. 850,- til kr. 1.250,- pr. måned*

* Prisen er inklusiv moms, levering og afhentning (maks. 100 km)  Over 100 km beregnes et tillæg (aftales inden levering)

Bestil eller lej i dag - kør i morgen.

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig en elscooter. Uanset hvad din grund er, kan vi hos din-elscooter.dk skaffe lige netop den elscooter du har brug for. Vi forhandler et bredt udvalg af elscootere med kvalitet som fællesnævner.

Elscooterne er fremstillet i Taiwan, som er kendt for deres høje standard, hvad angår funktion såvel som design. Vi råder over en lang række modeller, der egner sig til både ældre og yngre aldersgrupper.

Bestiller du en elscooter i dag, er den køreklar til dig allerede i morgen.


abigail IconThe Version Of designabigail IconKreativeDesignaAbigail IconOmbytning eller salgHar du et køretøj du skal af med, eller have skiftet ud, kan vi være behjælpelig med formidlingen af dette.Abigail IconUafhængighed og livskvalitetMed en elscooter får du med ét frihed til at komme omkring. På dine betingelser.Abigail IconFritidsaktiviteterBrug også en elscooter til at komme af sted til fritidsaktiviteter eller til at besøge familie eller venner.Abigail IconHjemmebesøgFor at gøre det nemmest tager vi hjem til dig, både hvis du skal have lavet service eller er på udkig efter en elscooter.b

Elscooterservice du kan regne med.

Nå du vælger elscooter udlejning, medfølger der en masse betryggende service. Vi sørger selvfølgelig for at den brugte elscooter du lejer virker upåklageligt. Både batterier, motor og udstyr er kvalitetssikret og gennemtjekket.

QuotesVi leverer en elscooter hjemme hos dig med grundig instruktion i brug af køretøjetQuotes

Og skulle uheldet alligevel være ude, træder vi til. Vi udfører reparationer på stedet eller udskifter din lejede model med en anden elscooter, så du kan fortsætte med at foretage dig lige det du vil. Frihed og tryghed er vores gave til dig, når du lejer din elscooter hos os.

Hvorfor skal jeg leje en elscooter?

HvorforLeje

Der kan være mange gode grunde til at leje en elscooter. Det kan være en perfekt løsning, når du skal på ferie, eller måske kan elscooteren hjælpe dig med at bevare din frihed og fastholde dit job i en periode før og efter en operation.

Overvejer du at købe en elscooter, kan det også være en rigtig god idé indledningsvis at leje en elscooter, så du kan finde ud af, hvad lige præcis dine behov er. Livet med en elscooter kan afprøves aktivt.

Frihed og tryghed er vores gave til dig, når du lejer din elscooter hos os og eventuelle servicereparationer bliver udført hurtigt hjemme hos dig.

Webdesign

--------------------------------- Mobile --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- --------------------------------- Mobile ---------------------------------

Kontakt os allerede i dagTræffes alle dage også
aften/weekend

FacebookFølg os på Facebook

Din Elscooterv/John Morris Nielsen
LocationVærksted/showroom ring for adresse.
9000 Aalborg
PhoneTelefon:53 20 12 12
Mail

Kvalitetsbatterier til lavpris

Gratis levering og montering (max 50 km)• 32 Amp 2 stks. kr. 2.250,-
• 45 Amp 2 stks. kr. 2.850,-
• 75 Amp 2 stks. kr. 3.850,-

InformationVil du høre mere om en specifik elscooter, om vores sortiment generelt eller om vores andre services, så kontakt os - også aften og weekend


Copyright © 2018. din-elscooter.dk | 9000 Aalborg | Telefon: 53 20 12 12 | CVR-nr. 13 09 18 97